Het menu & de wijnen
ChxVini biedt u graag het aperitief aan en de Chef trakteert op enkele hapjes.
- Champagne Pol Roger – Brut Réserve
Fijn versneden kreeft en konijn met een frisse mix van groene appel, erwtjes, artisjok & romanesco.
Emulsie van Madraskerrie.
- Patrick Piuze – Bourgogne Aligoté 2022 (Bourgogne)
- A&C Sparr – Riesling Altenbourg 2021 (Alsace) BIO
Kortgebakken filet van ombervis met korstje van mosterd en peterselie. Gekonfijte jonge prei.
Bintjes en grijze garnalen. Djonnaisesaus.
- Les Poète – Orphée Sauvignon 2018 (Loire)
- Bouchot – Pouilly Fumé – Les Terres Blanches 2022 BIO
Geroosterde kwartel en gebakken ganzenlever.
Kersen en cantharellen.
- Clos des Centenaires – Cinsault 2021 (Languedoc)
- Jessiaume – Volnay Village 2022 (Bourgogne)
Nootjes van lam van eigen kweek.
Courgettebloem en zomergroenten.
Pittige saus met aromatische kruiden.
- Château Moulin Galhaud – Saint-Emilion Grand Cru 2019 (Bordeaux)
- Gilles Robin – Albéric – Crozes-Hermitage 2021 BIO (Rhône)
Bretoens gebakje, panna cotta, rozemarijn,
frambozen en abrikozensorbet.
- Huet – Vouvray Moelleux – Le Haut-Lieu 1 er Tri 2015 BIO (Loire)
Locatie & reservatie
Maison Marit
Chaussee de Nivelles 336
1420 Braine- l’Alleud
T: +32 2 384 15 01
Aperitief: 19 u, 11 juli.
Prijs All-In: €195 pp.
Mail naar info@maisonmarit.be met vermelding van “Diner ChxVini 11/7” samen met uw naam, het aantal personen en uw GSM-nummer. We bevestigen de reservatie en zullen u uitnodigen tot het betalen van een voorschot.