• “ FRANSE & ITALIAANSE WIJNEN MET EEN VERHAAL ”

    De winkel is open op vrijdag van 13 tot 18u en op zaterdag van 11 tot 18u

Kalender

GESLOTEN OP VR 10 EN ZAT 11 DEC
Wegens inventaris is de winkel dit  weekend uitzonderlijk gesloten. Onze excuses voor het ongemak ...

Nieuw

ECOLOGISCHE GESCHENKDOZEN ....
MAAR WEL FEESTELIJK. ...

In de kijker

San Polo Top-Brunello's 2015 in primeur!
Poggio San Polo valt dik in de prijzen bij James Suckling. De Amerikaanse wijn- en sigaarcriticus James Suckling wordt aanzien als één ...

CHX VINI

Bij Châteaux Vini verkopen we wijn en bubbels aan particulieren, horeca en bedrijven. We voeren onze producten rechtstreeks in uit Frankrijk en Italië. We leveren aan huis of bij u op de zaak maar u kan ook terecht in onze winkel die altijd open is op vrijdag en zaterdag. En daar laten we u graag een beknopte selectie van ons gamma proeven en geven we u met plezier een woord uitleg over onze wijnen. We bieden een voorbeeldige service aan horecazaken en B2B. We verpakken uw relatiegeschenken met een gepersonaliseerde boodschap.

NIEUWSBRIEF

Wil u graag meer weten over de aanbiedingen en wijnen van Chx Vini ?
Schrijf u nu in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief !

Geplaatst op 28 december 2019 / door Bart Rogiers

Poggio San Polo valt dik in de prijzen bij James Suckling!!

SORRY !!!!! De 24 pakketten zijn helaas uitverkocht!!! We kunnen wel nog de Podernovi en de Brunello 'Basis' 2015 aanbieden. Zie bij punt 2. Max 6 flessen Podernovi per klant. 

De Amerikaanse wijn- en sigaarcriticus James Suckling wordt aanzien als één van de meest invloedrijke en betrouwbare wijnjournalisten van ons tijdperk. Hij was gedurende vele jaren verantwoordelijk voor het vermaarde magazine Wine Spectator in Europa. Sinds enkele jaren bewandelt hij zijn eigen pad vanuit zijn optrekje in Toscane. Hij kent dus het Italiaanse wijnlandschap zeer goed.

Poggio San Polo in Montalcino is een domein dat een vijftiental jaren geleden gekocht werd door Marilisa Allegrini, die reeds naam en faam verwierf met haar Amarone’s. Marilisa trok resoluut ...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord