• “ FRANSE & ITALIAANSE WIJNEN MET EEN VERHAAL ”

    De winkel is open op vrijdag van 13 tot 18u en op zaterdag van 11 tot 18u

Kalender

FEESTWIJNEN IN DECEMBER
Vanaf 13 december staat alles in het teken van de eindejaarsfeesten. We selecteren voor u een 60-tal wijnen die geschikt zijn voor uw feestmaaltijd of als cadeau onder de Kerstboom ...

Nieuw

ECOLOGISCHE GESCHENKDOZEN ....
MAAR WEL FEESTELIJK. ...

In de kijker

SOLO VINI ITALIANI tem 8 dec.
IN DE KIJKER Vanaf 13 december starten we met onze proeverijen van Feestwijnen. Tot en met 8 december zetten we elke vrijdag en zaterdag een beperkte ...

CHX VINI

Bij Châteaux Vini verkopen we wijn en bubbels aan particulieren, horeca en bedrijven. We voeren onze producten rechtstreeks in uit Frankrijk en Italië. We leveren aan huis of bij u op de zaak maar u kan ook terecht in onze winkel die altijd open is op vrijdag en zaterdag. En daar laten we u graag een beknopte selectie van ons gamma proeven en geven we u met plezier een woord uitleg over onze wijnen. We bieden een voorbeeldige service aan horecazaken en B2B. We verpakken uw relatiegeschenken met een gepersonaliseerde boodschap.

NIEUWSBRIEF

Wil u graag meer weten over de aanbiedingen en wijnen van Chx Vini ?
Schrijf u nu in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief !

Geplaatst op 15 november 2019 / door Bart Rogiers

FEESTWIJNEN IN DECEMBER

In dé feestmaand bij uitstek willen we graag bijdragen tot het welslagen van jouw eindejaarsfeest. De Kerstboom wordt gezet, je laat mooi verpakte kadootjes aanrukken, de kookboeken worden boven gehaald ter inspiratie of je bladert door de huis-aan-huisblaadjes om de juiste traiteur te vinden voor het bereiden van je eindejaarsmenu. Tot zover alles onder controle.

Maar wat ga je daarbij drinken? En dan is Châteaux Vini aan zet. Wij zijn al een tijdje aan het nadenken hoe we jou daarbij kunnen helpen. Het is zeer belangrijk om vooraf te kunnen proeven welke wijnen je wil serveren en daarvoor ben je bij ons op het juiste adres. We gaan zelfs verder en onze sommeliers begeleiden je ook bij de keuze van ‘welke wijn bij welk gerecht?’.

Hoe werkt het??

We stelden een virtueel feestmenu op ...

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord