Geplaatst op 10 mei 2021 / door Bart Rogiers

Weldra nieuwe suggesties en promoties

Weldra vind je hier onze nieuwe suggesties en promoties. In mei en juni bieden we een aantal wijnen aan die de komende tuin- en lentefeesten zullen opvrolijken. En we laten je ook proeven van enkele van onze Toscaanse toppers

(vraag er ons gerust naar want ze staan onder de tafel 

Geplaatst op 02 maart 2021 / door Bart Rogiers

12 Rosés in promotie

De eerste zon doet ons weer verlangen naar een lekker ‘Rosétje’. We werkten een speciale promotie uit voor de Rosés van het jaar 2019. Deze zijn in promotie met 10% korting (tot uitputting van de voorraad) en we stellen jullie ook een pakket-deal voor met gratis ijsemmer. Je leest er alles over en je vindt ook de bestelbon op onze webpage 

Geplaatst op 17 februari 2021 / door Bart Rogiers

ALLES MOET WEG!!

Tem 6 maart doen we een extra inspanning om alle kelderresten de deur uit te krijgen want we maken graag plaats voor de nieuwe jaargangen en voor enkele nieuwe wijnen. 

Alles wat in de winkel op pallet staat met een korting van

 • 20% wordt - 30%
 • 30%  wordt -40%
 • 40% wordt -50%.

De Winkel is open op donder-, vrij en zaterdag van 11 tot 18u

Geplaatst op 18 januari 2021 / door Bart Rogiers

UITVERKOOP OVERSTOCKS

Omwille van Covid bleef de Horeca dicht en hebben we nog een aantal wijnen op voorraad die we graag uitverkopen met uitzonderlijke kortingen tot -40%. Het zijn wijnen van €6 tot €20. 

We hebben ook enkele topwijnen en lekkere kelderresten die weg mogen voor een goede prijs. Het zijn wijnen waarvan de nieuwe jaargang reeds binnen is gekomen of die nu mooi op dronk zijn. Geldig tot uitputting voorraad. OP=OP ! DE LIJST MET WIJNEN VIND JE VIA ONDERSTAANDE RODE BUTTON-LINK

Onze winkel blijft open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 18u. Kom gerust langs. We houden ons aan de Coronaregels (maskers, handgels, afstand…). Bestellen kan via mail op bart@chateauxvini.be of per telefoon 02/466.72.17 (Nathalie of Bart). 

 

Geplaatst op 02 november 2020 / door Bart Rogiers

BESTEL ONZE BESTE ‘BLIJF T-HUISWIJNEN' ONLINE

We selecteerden 24 van onze best verkopende wijnen tussen €7 en €20 om thuis van te genieten bij uw zelfgemaakte culinaire hoogstandjes, de dagelijke kost of de afhaalgerechten. Onze ‘Besties’ komen uit Frankrijk en Italië en we hebben ook 2 Spaanse favorieten. Meer info en bestelformulier via deze link.

 • Promoties (kortingen zijn niet cumuleerbaar)
 • 5% korting bij aankoop van <6 flessen per soort
 • 10% bij aankoop van 6 flessen of een veelvoud per soort
 • Bij een proefpakket ontvang je een overheerlijke Parma-Salsiccia twv €9.99
 • De promoties blijven geldig tem 9 januari  2021 of tot uitputting van de voorraad/jaartal. 

Thuis geleverd (voorwaarden zie onder) of afgehaald op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 11 en 18u. 

Onze winkel blijft open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 18u voor afhalingen. Bestellen kan ook gewoon via mail op bart@chateauxvini.be of per telefoon 02/466.72.17 (Nathalie of Bart). Of kom gewoon langs, we houden ons aan de Coronaregels (maskers, handgels, afstand…) en mogen altijd enkele wijnen laten proeven. 

 

Geplaatst op 21 oktober 2020 / door Bart Rogiers

Onze winkel blijft open

Onze winkel blijft open op vrijdag en zaterdag van 11 tot 18u voor afhalingen. Bestel gewoon via mail op bart@chateauxvini.be of per telefoon 02/466.72.17 (Nathalie of Bart). Of kom gewoon langs, we houden ons aan de Coronaregels (maskers, handgels, afstand…) en mogen altijd enkele wijnen laten proeven. 

 • Onze prijslijst vind je op de homepage en de ‘Topdeals en lievelingswijnen’  ontdek je door te klikken op de banner. 
 • Onze ‘Topdeals en lievelingswijnen’ kan je ook online bestellen door te klikken op de banner.
 • De promoties blijven geldig tem 14 november 2020.  

Geplaatst op 18 september 2020 / door Bart Rogiers

Topdeals en lievelingswijnen

Omwille van het succes van onze eerste proeverij organiseren we een tweede editie op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober. Inschrijven en meer info via deze link. 

De lijst met wijnen vind je hier. 

 

Geplaatst op 06 augustus 2020 / door Bart Rogiers

Italian Summer

Italian Summer

Het wordt heet in augustus en daarom passen we onze selectie aan met enkele rasechte zomerwijntjes. We trekken volop de kaart van Italië maar stellen je ook enkele Franse ‘nouveautés’ voor. Kom ze proeven, onze sommeliers geven je er graag een woordje uitleg bij. Je vindt de selectie met prijzen en promotie op onze webpage https://summer.chxvini.be/nl  of op Bart’s Blog. We leveren ook aan huis. 

Geplaatst op 29 juni 2020 / door Bart Rogiers

Summer Vibes!

Tijdens de zomermaanden maken we het u en onszelf gemakkelijk. We zetten een twintigtal wijnen op de proeftafel met een mooie promotie. Het zijn allemaal wijnen die uw zonovergoten momenten, maaltijden, feestjes ….  met verve zullen begeleiden. Ze werden speciaal gekozen om te worden gedronken als aperitief of bij salades, mosselen, grillades…  Sommige rode kunnen licht gekoeld worden. Kom ze proeven, onze sommeliers geven er u graag een woordje uitleg bij. 

Bij mooi weer stellen we onze proeftafels op in de koelte van de notelaar. 

 

Geplaatst op 01 juni 2020 / door Bart Rogiers

Beststellers

Tem einde juni bieden we jullie onze best verkochte wijnen aan met 10% korting. Lees er alles over op onze webpage en bestel via  https://juni.chxvini.be/nl/

  vorige          volgende  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord